BURSA / OSMANGAZİ - Tarık Çevikel İlkokulu

TARIK ÇEVİKEL İLKOKULUNDA 23 NİSAN COŞKUSU:)

Okul idaremizin organizatörlüğünde ögretmenlerimizin büyük özveriyle hazırladığı öğrencilerimizin sunumu ve velilerimizin yoğun katılımıyla düzenlenen gösteriler , oyunlar, şiirler, şarkılar ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşku ile kutlandı.  Okulun süslemesinde büyük emek haracayan, birbirinden güzel, eğlenceli oyunlarıyla çocuklara keyifli anlar yaşatan 1. sınıf zümremiz Yasemin KÖSE, Sinem ŞEN, Müjgan GEMİCİ, Duygu BAYIK, Esra ÇİL, Özge AKA, Esra AKPINAR, Ayşenur YAKUT, Mustafa YILDIZ' a,  muhteşem folklör gösterisi ile 2E sınıfı  ve öğretmenimiz Melek KORKMAZ 'a, bizleri kendilerine hayran bırakan gösterileriyle Özel eğitim 1, 2,3 ve 4. sınıflarımız ve öğretmenleri Dilan GÜNGÖR, Huriye DEMİRTAŞ, Sevim DENİZ, Sema Nur ZÜMRE'ye, güzel şiirleriyle 2-F sınıfımız ve öğretmenimiz Nermin ŞAHİN'e, flüt dinletisi ve ulu önder M.Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkılarla bize koro çalışmalarını sunan 4C sınıfımız ve öğretmenimiz Şengül ARTAR' a ve emeği geçen tüm öğretmen, veli  ve personellerimize teşekkür ederiz.

Tarık Çevikel İlkokulu Müdürlüğü

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 12:06 - Görüntülenme: 82