BURSA / OSMANGAZİ - Tarık Çevikel İlkokulu

Nis

2 sınıf velilerimizin katılımıyla çok anlamlı bir seminere daha imza atıldı. Okulumuzdan mezun olan Klinik psikolog Esma KINALI ile Çocuklara Sınır Koyma,  Diyetisyen Simge Işıktaş ile  çocuklarda yeterli ve dengeli beslenme konulu bir seminer düzenlendi. Seminerin planlamasında emek harcayan 2-G sınıf öğretmenimiz Habibe BOY' a teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel pano çalışması yapan 2-H Sınıfımız ve Öğretmenimiz İlknur MUTLU ÖZGÜN'e teşekkür ederiz.

Nis

Okul idaremizin organizatörlüğünde ögretmenlerimizin büyük özveriyle hazırladığı öğrencilerimizin sunumu ve velilerimizin yoğun katılımıyla düzenlenen gösteriler , oyunlar, şiirler, şarkılar ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşku ile kutlandı.  Okulun süslemesinde büyük emek haracayan, birbirinden güzel, eğlenceli oyunlarıyla çocuklara keyifli anlar yaşatan 1. sınıf zümremiz Yasemin KÖSE, Sinem ŞEN, Müjgan GEMİCİ, Duygu BAYIK, Esra ÇİL, Özge AKA, Esra AKPINAR, Ayşenur YAKUT, Mustafa YILDIZ' a,  muhteşem folklör gösterisi ile 2E sınıfı  ve öğretmenimiz Melek KORKMAZ 'a, bizleri kendilerine hayran bırakan gösterileriyle Özel eğitim 1, 2,3 ve 4. sınıflarımız ve öğretmenleri Dilan GÜNGÖR, Huriye DEMİRTAŞ, Sevim DENİZ, Sema Nur ZÜMRE'ye, güzel şiirleriyle 2-F sınıfımız ve öğretmenimiz Nermin ŞAHİN'e, flüt dinletisi ve ulu önder M.Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkılarla bize koro çalışmalarını sunan 4C sınıfımız ve öğretmenimiz Şengül ARTAR' a ve emeği geçen tüm öğretmen, veli  ve personellerimize teşekkür ederiz.

Nis

Özel eğitim 3 ve 4. sınıfımız piknik sezonu açtı.  Öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte Botanik Parkta keyifli bir gün geçirdiler. Etkinliği düzenleyen özel eğitim öğretmenlerimiz Dilan GÜNGÖR ve Huriye DEMİRTAŞ'a teşekkür ederiz.

Nis

1. Sınıf Zümremiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için okulumuzu süslediler. Emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Birlik her zaman rekabetten daha kuvvetlidir. - Jack London

Nis

Okulumuz 2/ E sınıfı öğrencileri eTwinning projesi kapsamında geri dönüşüm kağıt etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlik öncesi geri dönüşümün ne olduğu ve önemi hakkında konuşan öğrencilerimiz konuyla ilgili videolar izleyerek bilgi sahibi oldular. Daha sonra velilerimizin de katılımıyla kendi geri dönüşüm kağıtlarını yaptılar. Elde ettikleri geri dönüşüm kağıtlarına görseller çizerek çalışmalarını tamamladılar.

Geri dönüşümün önemine " yaparak yaşayarak "öğrenme kavramı ile vurgu yapan 2- E sınıf öğretmenimiz Melek KORKMAZ' e teşekkür ederiz.

Her Çocuk Temiz Bir Dünya’da Yaşama Hakkına Sahiptir.

Nis

Özel eğitim 1 ve 2. sınıf öğrencilerimiz Bursa Orman Çocuk Akademisine gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz doğa ile içi içe muhteşem bir gün geçirerek doğa konusunda farkındalık ve sorumluluk bilinci geliştirdiler.

Öğretmenlerimiz Sema Nur ZÜMRE  ve Sevim DENİZ' e teşekkür ederiz.

Nis

1- I Sınıfımız Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Grafiti Çalışması yaptı. Bu anlamlı sanatsal çalışma için Mustafa YILDIZ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Jeotermal, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde barış için 'Su Okur Yazarlığı Projesi' kapsamında Diyetisyen Simge Işıktas İle okulumuz 2. Sınıf  öğrencilerimizle seminer gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğin planlamasında emek harcayan 4. Sınıf öğretmenimiz Murat BODUR ve 2-G sınıf öğretmenimiz Habibe BOY'a  ayrıca etkinlikte aktif rol oynayan 2-E sınıf öğretmenimiz Melek KORKMAZ  ve  2-H sınıf öğretmenimiz İlknur Mutlu ÖZGÜN' e  bu anlamlı etkinlik için teşekkür ederiz.

Nis

2-C sınıfımız,  öğretmenleri rehberliğinde sinema etkinliğinde öğretici ve eğlenceli anlar yaşadılar. Nur Nihan YATGIN öğretmenimize bu keyifli sinema deneyiminde  öğrencilerine rehberlik ettiği için teşekkür ederiz.

Nis

Özel eğitim 1. ve 2. sınıf öğretmenlerimizden anlamlı çalışma..

Bir çocuk bizim öğrettiğimiz yoldan öğrenmiyorsa, belki de biz onun öğrendiği yoldan öğretmeliyiz.

Sevim DENİZ ve Sema Nur ZÜMRE öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2-B Sınıfı kütüphanaler haftasını birbirinden güzel sınıf içi etkinlikleriyle kutladılar. Çocukların yaratıcı düşünme becerilerini arttıran, hayal kurmalarını sağlayarak kitap okumanın önemine böyle anlamlı etkinliklerle değinen 2B sınıf öğretmenimiz Zeynep AKSOY ' a teşekkür ederiz.

Mrt

2 I Sınıfımız Kütüphaneler Haftasını sınıflarında yaptığı birbirinden farklı etkinliklerle kutladılar. Kitap okumanın önemine çok fazla değinen, müfredat dahilinde birçok çalışmaya imza atan 2I sınıf öğretmenimiz Rıfat BOZTEPE'ye teşekkür ederiz.

Mrt

2H Sınıfımız Kütüphaneler Haftasını sınıflarında yaptığı birbirinden farklı etkinliklerle taçlandırdılar. Kitap okumanın önemine bu kadar çok değinen, bu konuda gerek projelerde

gerekse müfredat dahilinde birçok çalışmaya imza atan 2H sınıf öğretmenimiz İlknur MUTLU ÖZGÜN'Ü tebrik ederiz.

Mrt

2. Sınıf Zümresi Kütüphaneler Haftasına özel çok güzel bir çalışmaya imza attı.

Öğrencilerimizin okul bahçesinde sıralanarak oluşturduğu  "KİTAP OKU" adlı çalışma izleyenleri kedine hayran bıraktı.

( Etkinlik videomuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz)

Bu güzel etkinliği düzenleyen 2. Sınıf Zümremiz; Rıfat BOZTEPE, İlknur MUTLU ÖZGÜN, Nur Nihan YATGIN, Habibe BOY, Melek KORKMAZ, Zeynep AKSOY, Nermin ŞAHİN, Mizgin GÜNEŞ ve Furkan KOCATÜRK'e teşekkür ederiz.

Ayrıca drone çekiminde, 2-I sınıf öğretmenimiz Rıfat BOZTEPE'nin velisine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

"Milletleri ilerleten ve yükselten, zengin kitaplıklardır." (H.Flecher)